Tüm Yazılar >

Audio-Technica Ahşap  ATH-AWKG Hi-Fi Kulaklıklarını Piyasaya Sürüyor

Audio-Technica, olağanüstü bir dinleme deneyimi için Kurogaki ahşap gövdeye ve özel 53 mm sürücülere sahip ATH-AWKG kulaklıklarını tanıttı.

Zarif Tasarım Yüksek Performanslı Sesle Buluşuyor

Kulaklıklar, eşsiz güzelliği ve akustik özellikleriyle bilinen Kurogaki ahşabı kullanılarak Tokyo’da el işçiliğiyle üretilmiş. Yetenekli zanaatkârlar ahşabı titizlikle cilalayarak doğal damarlarını güçlendiriyor ve uzun süreli dayanıklılık sağlıyor.

Kulaklıkların içinde Alman Permendur manyetik devresine sahip güçlü 53 mm sürücüler bulunuyor. Bu teknoloji, sürükleyici bir dinleme deneyimi için olağanüstü ses doğruluğu ve geniş bir ses sahnesi sunuyor. Ek olarak, özel bir tasarım netlikten ödün vermeden hassas bas sağlıyor.

Konfor ve Lüks

ATH-AWKG uzun süreli dinleme seansları için tasarlanmış. Rahat bir uyum için pelüş koyun derisi kulak yastıkları ve kafa bandına ve optimum stabilite için magnezyum alaşımlı kulaklık koluna sahip.

Üstün Dinleme Deneyimi

Audio-Technica bir odyofilin arzu edebileceği her şeyi dahil etmişt Kulaklıklar, Kurogaki ahşap desenli güzel bir saklama kutusu içinde geliyor ve çeşitli ses kurulumları için çıkarılabilir kablolar içeriyor.  Ek bir kulak yastığı seti kişiselleştirilmiş dinlemeye olanak tanıyor.

Temel Özellikler:

  • Olağanüstü ses kalitesi için elle uygulanan cilaya sahip Kurogaki ahşap gövde.
  • Güçlü ve ayrıntılı ses için Alman Permendur manyetik devresine sahip 53 mm sürücüler.
  • Uzun süreli konfor için ergonomik koyun derisi kulak yastıkları ve kafa bandı.
  • Çok yönlülük için A2DC konektörlü çıkarılabilir kablolar.
  • Ek ZMF Universe Hibrit kulak yastıkları.

Audio-Technica ayrıca ATH-AWKG kulaklıkları mükemmel şekilde tamamlamak üzere tasarlanmış NARUKAMI HPA-KG NARU Tüp Kulaklık Amplifikatörünü de sunuyor. Aynı Kurogaki ağacından üretilen bu amplifikatör, dinleme deneyimini daha da yükseltmeyi vaat ediyor.

Paylaş:

İçindekiler