Tüm Yazılar >

Bose, Kith İle Sürpriz Bir İşbirliğiyle Bose Ultra Open Earbuds’ı Tanıtıyor

Bose, benzersiz bir tasarıma sahip olan bir kulaklık serisi olan Ultra Open Earbuds'ı Kith ile yaptığı sürpriz işbirliğiyle piyasaya sürüyor. Ancak, bunlara yalnızca Kith'ten sahip olabileceksiniz.

Bose Ultra Open Earbudsın Temel Noktaları

  • Bose, sınırlı sayıda üretilen Kith for Bose Ultra Open Earbuds’ı piyasaya sürerek kullanıcılara müzik dinlerken çevrelerini duyma imkanı sunuyor.
  • Bu benzersiz kulak içi kulaklıklar, kulağın dışına klipslenerek kulak kanalının tıkanmasını önlüyor ve dış sesin hala duyulabilmesine olanak tanıyor.
  • 300 dolarlık fiyatıyla bu açık kulaklıklar, Bose ve Kith arasındaki yeni tarz ve işbirliğini sunarken, gelecekteki ortak ürünler de beklenmekte

Gürültü engelleme özelliğinin ses üreticileri tarafından öne çıkarılan önemli özelliklerden biri olduğu bir dönemde, Bose, tam tersi bir yaklaşıma sahip sınırlı sayıda üretilen kulak içi kulaklıklar seti sunuyor. Kith for Bose Ultra Open Earbuds, kulak kanalınızın engelsiz olması için kulaklarınıza klipsleniyor, böylece kulaklıklarınızı dinlerken etrafınızdaki her şeyi duyabiliyorsunuz.

Daha da ilginç olan, bu kulaklıkların satış şekli. Bir moda markası olan Kith ile yapılan işbirliği sayesinde, bu kulaklıkları satın alabileceğiniz tek yer, Kith web sitesi, Kith uygulaması veya Kith’in fiziksel mağazalarından biri. Kulaklıklar ve şarj kutusu, her iki marka için de crossover markalamaya sahip. ‘Kith’ kelimesi her kulaklık ve şarj kutusuna Bose’un diğer kulaklıklarında ve ses ürünlerinde bulunan karakteristik fontla basılmış

Kulaklıklar 22 Ocak’ta satışa çıkacak ve sınırlı sayıda üretilen bir tasarıma sahip oldukları için bir set edinmek istiyorsanız, hızlı olmanız gerekecek. Ayrıca,gürültü engelleme gibi özellikleri içermeyen kablosuz kulaklıklar için oldukça yüksek olan 300 doları gözden çıkarmanız gerekecek.

Bose Ultra Open Earbuds Tasarımı Fotoğraf 1

Çevresel Farkındalık İçin Açık Kulaklıklar

Kith for Bose Ultra Open Earbuds tasarımı, kulak içi kulaklıkların çoğunu etkileyen bir sorunu aşıyor. Genellikle kulak içi kulaklıkları taktığınızda, her kulaklık kulağınızın kanalına tam olarak oturur, tamamen tıkayarak dışarıdan gelen sesi engeller. Birçok kulak içi kulaklık modeli bunu bir özellik haline getirir ve müziğinizin veya podcast’lerinizin keyfini bozabilecek dış dünyadan gelen herhangi bir gürültüyü engellemek için aktif gürültü engelleme içerir.

Kith for Bose Ultra Open Earbuds, kulak kanalınızı doldurmak yerine kulaklarınızın dışına klipsleniyor. Kulak kanalı tıkanmadığından, dış dünyadan gelen ses hala içeri girebiliyor. Yani çevrenizin farkında olurken sesin tadını çıkarmanıza olanak tanımak için tasarlanmış. Kulaklıklar, sesinizi kulak kanalınıza doğrudan yönlendiren Bose’un OpenAudio teknolojisini kullanıyor, bu nedenle etrafınızdakilere ses sızıntısı olmadan harika ses kalitesi elde ediyorsunuz.

Ultra Open Earbuds, Bose’un ilk açık kulaklıkları değil.Benzer şekilde çalışan Bose Sport Open Earbuds, 2021’de, dışarıda antrenman yaparken müzik dinlemek isteyen sporcular için piyasaya sürülmüştü.

Paylaş:

İçindekiler