Tüm Yazılar >

Sennheiser Momentum Kulaklıklar ve Accentum Plus CES 2024’te Görücüye Çıkıyor

Sennheiser, fitness odaklı Sennheiser Momentum kulaklıklardan birinci sınıf ANC kulaklıklara kadar etkileyici kablosuz ses çözümleri serisiyle CES 2024'te sahne alıyor.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Sennheiser, CES 2024 etkinliğinde kablosuz gürültü engelleme özellikli kulaklık ve tam kablosuz kulak içi kulaklıklarının yeni serisini tanıtarak dikkatleri üzerine çekti. Yeni Sennheiser MOMENTUM kulak içi kulaklıklar ve kulak üstü kulaklıklar, fitness tutkunlarından ses meraklılarına kadar çeşitli ses tutkunlarına hitap ediyor ve son teknoloji ile donatılmış durumda.

Bazı Teknik Özellikleri ve Fiyatı

2024 serisinin yıldızlarından olan Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kulak içi kulaklıkları, önceki versiyonları MOMENTUM True Wireless 3’ün başarısını temel alarak tasarlandı. Bu kulaklıklar, 299 dolarlık fiyat etiketiyle gelerek Qualcomm S5 Sound Gen 2 platformu ve Snapdragon Sound Teknolojisi’ni sunuyor. aptX Lossless ve ultra düşük gecikme desteği ile olağanüstü ses kalitesi vaat ediyor.

Kesintisiz Bağlantı ve Gelişmiş Özellikler

Bluetooth 5.4, Auracast ve LE Audio desteği ile bağlantıda önemli bir artış sağlanırken, sürekli sinyal stabilitesi için yeniden tasarlanmış anten,Hareket halindeyken bile kesintisiz ses iletimini garanti altına alıyor.

Gelişmiş Adaptif Aktif Gürültü Engelleme ve Pil Performansı

Geliştirilmiş Adaptif Aktif Gürültü Engelleme, hassas ayarlar ve yükseltilmiş pil sistemi, kullanıcılara etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Dördüncü nesil MOMENTUM kulak içi kulaklıklar, şaşırtıcı 7.5 saatlik sürekli dinleme süresi sunuyor.Qi şarj kılıfı ile USB-C üzerinden hızlı şarj imkanı da bulunuyor.

Şık Renk Seçenekleri ve Ön Sipariş

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kulak içi kulaklıklar, siyah bakır, metalik gümüş ve grafit olmak üzere üç sofistike renk seçeneğiyle sunulacak. Ön siparişler 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren alınmaya başlanacak.

Sennheiser ACCENTUM Plus

Sennheiser’in 229 dolarlık fiyat etiketine sahip ACCENTUM Plus aktif gürültü engelleme (ANC) özellikli kulak üstü kulaklıkları, ses kalitesine, pil ömrüne ve çok yönlü bağlantıya odaklanarak premium bir ses deneyimi sunuyor.

Ses Kalitesi ve Pil Performansı

Bu kulaklıklar, aptX Adaptive gibi popüler kodekleri destekleyerek, şarj başına 50 saatlik dinleme süresinde optimal ses kalitesini garanti ediyor.

İntuitif Kontrol ve Çevresel Uyum

Dokunmatik özellikli kulak yastığı, sezgisel kontrol sunarken, çoklu bağlantı, rüzgar azaltma ve ayarlanabilir yan ton özellikleri kullanıcıların çevrelerine adapte olmalarını sağlıyor.

Adaptif ANC ve Paket İçeriği

Adaptif ANC, ambiyans gürültü ortamına bağlı olarak gürültü engelleme optimizasyonu yaparak içeriğin inceliklerini ön plana çıkarıyor. Paket, kablolu dinleme için bir ses kablosu ve seyahat kutusunda kolay saklama olanağı içeriyor.

Renk Seçenekleri ve Satış Tarihi

ACCENTUM Plus, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunulacak. Ürün, 20 Şubat 2024 tarihinden itibaren satın alınabilir.

Sennheiser MOMENTUM Sport

Sağlık tutkunları için Sennheiser, 329 dolarlık fiyatıyla MOMENTUM Sport kulaklıklarını tanıtıyor. Sennheiser Momentum Sport gerçek zamanlı biyometrik geri bildirim yetenekleriyle donatılmış olup, fotopletismografi (PPG) kalp hızı sensörü ve vücut sıcaklığı sensörüne sahip.

Biyometrik Geri Bildirim

Biyometrik veriler, Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton ve daha birçok popüler fitness uygulaması ve cihazıyla sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor.

Polar’ın Elit Biyosensör ve Veri Analitik Yetenekleri

Polar’ın veri analitik ve elit biyosensör yetenekleri ile Polar Flow uygulama ekosistemi aracılığıyla antrenman sırasında gerçek zamanlı ve derin çevrimdışı analizler sunuyor.

Akustik Tasarım

Sennheiser MOMENTUM Sport kulaklıklar, dikkat dağıtıcı sesleri, adımların sesini, nefes almayı ve diğer vücut kaynaklı sesleri en aza indirmek için akustik bir rahatlama kanalına ve yarı açık bir tasarıma sahip. Ayarlanabilir Şeffaflık modu, Rüzgar Karşıtı modu ve Uyumlu Gürültü Engelleme modu, çevresel değişikliklere uyum sağlıyor.

Dayanıklılık ve Pil

Her türlü antrenmanın zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanan Sennheiser MOMENTUM Sport kulaklıklar, IP55 ter ve su direnci, şok geçirmez şasi ve tıkanıklığa karşı dayanıklı kulak uçları sunar. IP54 dereceli Qi özellikli taşıma kutusu,6 saatlik çalma süresini 24 saate uzatıyor.Hızlı şarj özelliği ise 10 dakilalık sarj ile 45 dakikalık çalma süresi sağlıyor.

Sennheiser MOMENTUM Sport kulaklıklar, 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren Polar Black, Burned Olive ve Metallic Graphite olmak üzere üç çarpıcı renk seçeneğiyle sunulacak.

Paylaş:

İçindekiler